Åpen forelesning

Artist talk med Charlotte Thiis-Evensen

Publisert

8.2.24

Publisert

8.2.24

Publisert

8.2.24

Velkommen til Artist Talk med Charlotte Thiis-Evensen onsdag 7. februar på Oslo Fotokunstskole kl. 18:00.

Hvor

Oslo Fotokunstskole

Når

07

.

02

.

24

.

.

, KL

18:00

Gratis

Inngang

Vernissage

.

.

, KL

Charlotte Thiis-Evensen (f. 1968) bor og arbeider i Oslo. Hun er utdannet ved Statens kunstakademi og har hovedfag i litteratur fra Universitetet i Oslo. Som kunstner jobber Thiis-Evensen blant annet med dokumentarisme innenfor foto, video og installasjoner. Hun bruker også fotografiet som utgangspunkt for grafikk.

I sitt kunstnerskap berører hun alt fra nære familierelasjoner, hverdagsritualer, kulturelle historier og spørsmål knyttet til identitet og arbeid. Hun har jobbet for NRK i 20 år, blant annet som programleder for serien Arkitektens hjem og videojournalist for kunstprogrammet Nasjonalgalleriet.

Thiis-Evensen har hatt separatutstillinger i alt fra Kunstnernes Hus, OSL Contemporary og Vigelandmuseet i Oslo, Galleri F15 i Moss og Muratventidue i Italia og deltatt i en rekke gruppeutstillinger og filmfestivaler, blant annet i Bergen Kunstmuseum, Kristiansand Kunsthall, Riga Photography Biennial, Akershus Kunstsenter, DOK Leipzig i Tyskland og DMZ International Documentary Film Festival in Goyang City Sør-Korea.

Foto: Marie Sjøvold

Liknende artikler

Liknende artikler

Liknende artikler