OFKS Utstilling

En smakebit på Avgangsutstillinga 2014

2/28/2020

Onsdag 28. mai åpner Avgangsutstillingen 2014 hvor Oslo Fotokunstskoles 2. klasse viser sine eksamensprosjekter. Kom forbi på vernissasjen for å se prosjektene til våre dyktige studenter! Her er en smakebit fra noen av prosjektene i årets utstilling. Vernissasje: 28.05. kl. 18:00. Hvor: Galleri IKM (Interkulturelt museum, Tøyenbekken 5, Grønland) Når: 29.05. – 08.06., klokken 11:00-16:00
Marianne Envik – Uten tittel, fra prosjektet Between.

Paola Sofia Montes

Sebastian Cruz – Ideal, stillbilde fra 16mm projeksjon.

Trym Schade Warloe – Uten tittel

Philip Bentzen & Karina Rønning, fra prosjektet II.

Philip Bentzen & Karina Rønning, fra prosjektet II.

Kristian Castro Hauge -deltar i utstillingen med 3D-videoverket Take Your Protein Pill And Put Your Helmet On.

Pálina Ósk Hraundal – Fra prosjektet Territory.

Avgangsutstillinga 2014
Avgangsutstillinga 2014 viser prosjekter som er utviklet og gjennomført ved Oslo Fotokunstskoles andre og avsluttende år.

Verkene i utstillingen viser til et mangfold av kunstneriske problemstillinger, fra iøynefallende verk hvor fokus ligger på bildets estetiske kvaliteter til komplekse konseptuelle arbeider som insisterer på publikums fordypning. I årets utstilling manifesterer de som fotografier på vegg, bøker, videoinstallasjon, 16mm film samt tekstbaserte verk, og gir et representativt tverrsnitt av de kunstneriske interesseområdene blant årets avgangsklasse.

Under utdanningsforløpet på Oslo Fotokunstskole produseres flere utstillinger men for studentene er avgangsutstillingen det første møtet med et eksternt gallerirom.

Event på Facebook: https://www.facebook.com/events/698261120220422/

Oslo Fotokunstskole er en fotoskole i Oslo. Skolen holder til ved Alexander Kiellands plass og tilbyr en to-årig utdanning i kunstfoto med et fokus på analog fotografi under første år av fotoutdanningen. Utdanningen kvalifiserer til støtte fra Lånekassen. Les mer på oslofotokunstskole.no og søk studieplass gjennom skolens søkerportal.

Liknende artikler